31 Ağustos 2013 17:18

Beşiktaş, CAS hüznüyle sahada

Spor Toto Süper Lig’de 3. hafta Pazar maçlarıyla devam ediyor. Beşiktaş, kendi evinde Gaziantepspor’u ağırlıyor. Kardemir Karabükspor’un ise konuğu Gençlerbirliği. Spor Toto Süper Lig’e bu sezon çıkan Kayseri Erciyesspor ise yine lige bu yıl yükselen Çaykur Rizespor’un konuğu. Geçtiğimiz sezon Gekas

Beşiktaş, CAS hüznüyle sahada
Paylaş

Spor Toto Süper Lig’de 3. hafta Pazar maçlarıyla devam ediyor. Beşiktaş, kendi evinde Gaziantepspor’u ağırlıyor. Kardemir Karabükspor’un ise konuğu Gençlerbirliği. Spor Toto Süper Lig’e bu sezon çıkan Kayseri Erciyesspor ise yine lige bu yıl yükselen Çaykur Rizespor’un konuğu. Geçtiğimiz sezon Gekas’ın muhteşem performansıyla ligde kalmayı başaran Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ise bu sezon geçen yılları unutturmayı hedefleyen Trabzonspor’u ağırlıyor.

BEŞİKTAŞ - GAZİANTEP

Geçtiğimiz hafta içi CAS’tan aldığı ceza ile Avrupa kupalarından men edilen Beşiktaş, Gaziantepspor’dan 3 puan çıkartarak taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Takım oyuncularının idmanlarda mutsuz olduğunu gözlenirken, teknik ekibin oyuncuları motive etme çabaları gözlerden kaçmadı.
Yeni teknik direktör ve sportif direktörle sezona başlayan Beşiktaş, ilk iki haftada aldığı 6 puanla bu sezon şampiyonluk adayı olduğunu gösterdi. Satılması gündemde olan Hugo Almeida, bu sezon siyah beyazlı takımı sırtlayacak görüntüsü verse de Manuel Fernandes’in takım içerisindeki duruşu hala takımın en büyük silahı olduğunu gösteriyor. Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup’tan da fazlasıyla verim alan Slaven Bilic’in Antep karşısında Veli ve yeni transfer Serkan Kurtuluş’a da forma vermesi muhtemel gözüküyor.
İki takım arasındaki maçların 32’sini Beşiktaş kazanırken Gaziantepspor, 14 kez galibiyet yüzü görebildi. Takımlar 17 kez de berabere kaldı.

34. DAKİKA DA NE OLACAK?

Sezonun başlamasına sayılı günler kala AKP hükümeti ve sözcüleri Gezi direnişinin tribünlere sıçramasını engelleyebilmek için türlü tehdidi ve yasaları devreye sokmaya çalıştı. Ancak Gezi ruhunun tribünlere sıçradığını ilk haftadan gördük. İstanbul’un plakası olan 34. dakikada bütün tribünlerden ‘Her yer Taksim her yer direniş’ sloganı yükselmeye başlıyor. 60 bini aşkın taraftar eşliğinde. Takımlar sahaya çıkarken taraftarlar moral ve motivasyonu artırmak için tezahüratlar gelirken, çevik kuvvetin görünmesiyle birlikte ıslık ve yuhlamalar başlıyor. Bakalım bu hafta da protestolar olacak mı?
Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma Ali Palabıyık’ın işaretiyle saat 19.30’da başlayacak.

SÜPER LİG’DE İLK KEZ KARŞILAŞIYORLAR

Geçtiğimiz yıl PTT. 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e yükselmeyi başaran iki ekip Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor.  İki takım bugüne kadar 15 kez karşı karşıya gelirken bunların 5’ini Kayseri Erciyesspor kazandı. 6 maç beraberlikle tamamlanırken 4 maçı da Çaykur Rizespor kazandı.
Süleyman Abay’ın yöneteceği karşılaşma Yeni Rize Şehir Stadyumu’nda saat 20.30’da oynanacak.
Günün diğer karşılaşmaları ise  şu şekilde; Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, yeni teknik direktör ve yönetimle bu yılı başarılı bir şekilde tamamlamak isteyen Trabzonspor’u ağırlıyor. Geçtiğimiz yılı beklenenin ötesinde düşme potasında geçiren Karabükspor ise Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Değişen tek şey isimler

SONRAKİ HABER

Palalıdan medyaya tehdit

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...