30 Ağustos 2013 12:45

Hollande: Olası harekatın meşruiyeti sağlanmalı

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, İngiltere Parlamentosu'nun Suriye'ye askeri harekatı reddetmesinin kendilerini etkilemeyeceğini söyledi.Kimyasal saldırının Suriye halkına onarılmaz bir hasar verdiğini söyleyen Fransa lideri, bunun cezasız kalmaması gerektiğini söyledi. Suriye'ye askeri müdahale için tüm seçene

Hollande: Olası harekatın meşruiyeti sağlanmalı
Paylaş

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, İngiltere Parlamentosu'nun Suriye'ye askeri harekatı reddetmesinin kendilerini etkilemeyeceğini söyledi.

Kimyasal saldırının Suriye halkına onarılmaz bir hasar verdiğini söyleyen Fransa lideri, bunun cezasız kalmaması gerektiğini söyledi. Suriye'ye askeri müdahale için tüm seçeneklerin masada olduğunu yineleyen Hollande, İngiltere katılmasa da muhtemel saldırıda rol alacaklarını dile getirdi.

Esad hükümetine karşı güçlü eylem ya da yaptırımları desteklediklerini ifade eden François Hollande, müttefiklerle bu konuda çalışmaya hazır olduklarını söyledi. Hollande, muhtemel harekatın meşruiyetini sağlayacak şartlar oluşmadan adım atmayacaklarını da sözlerine ekledi. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Cameron ‘kansızlık’tan ölecek mi?

SONRAKİ HABER

Zafer Bayramı kutlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...