29 Ağustos 2013 20:36

‘Sağlam’ durmak istiyor

SPOR Toto Süper Lig’in 3. haftasında Eskişehirspor, Galatasaray’ı ağırlıyor.Geçtiğimiz haftayı Fenerbahçe karşısında 1-0 mağlup kapatan Eskişehirspor, evinde sarı kırmızılıları yenerek puanını 6’ya çıkartmak istiyor. Sezon başında Fenerbahçe’den transfer ettiği Henri Bienvenu ile gol yollarında etkili olmak is

‘Sağlam’ durmak istiyor
Paylaş

SPOR Toto Süper Lig’in 3. haftasında Eskişehirspor, Galatasaray’ı ağırlıyor.
Geçtiğimiz haftayı Fenerbahçe karşısında 1-0 mağlup kapatan Eskişehirspor, evinde sarı kırmızılıları yenerek puanını 6’ya çıkartmak istiyor. Sezon başında Fenerbahçe’den transfer ettiği Henri Bienvenu ile gol yollarında etkili olmak isteyen Eskişehir, orta sahada Alper Potuk’un eksikliğini arıyor.  Galatasaray ise geçtiğimiz yılın gol kralı Burak Yılmaz ile gülmeye devam ediyor. İki haftada iki gol atmayı başaran Yılmaz, bu maçta da takımın gol ümidi.
İki takım arasında oynanan son üç karşılaşma da berabere sona erdi. Eskişehir de oynanan 34 karşılaşma da ise kırmızı siyahlılar 11 kez galip gelirken Galatasaray 10 kez 3 puanla sahadan ayrıldı. İki takım 13 kez de beraberlikle 90 dakikayı tamamladı.
Cüneyt Çakır’ın yöneteceği karşılaşma Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda saat 21.45’de başlayacak.
Günün diğer karşılaşmasında ise Kasımpaşa, ligin yeni ekiplerinden Torku Konyaspor’un konuğu oluyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

5 bin metrede ikinci bahar!

SONRAKİ HABER

Süper Kupa Barcelona’nın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...