29 Ağustos 2013 20:05

Hasta tutuklu Kemal Avcı tahliye edildi

Hasta tutuklu Kemal Avcı, avukatlarının sağlık sorunları ile ilgili mahkemeye yaptığı başvurunun kabul edilmesinin ardından tahliye edildi.Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutulan ve mide kanseri olan Kemal Avcı'nın avukatlarının, tahliye talebiyle mahkemeye yaptığı başvuru kabul edildi. Avcı, işlemlerin tamamlanması ardından tahliye edildi. Yakınları tarafından

Hasta tutuklu Kemal Avcı tahliye edildi
Paylaş

Hasta tutuklu Kemal Avcı, avukatlarının sağlık sorunları ile ilgili mahkemeye yaptığı başvurunun kabul edilmesinin ardından tahliye edildi.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutulan ve mide kanseri olan Kemal Avcı'nın avukatlarının, tahliye talebiyle mahkemeye yaptığı başvuru kabul edildi. Avcı, işlemlerin tamamlanması ardından tahliye edildi. Yakınları tarafından cezaevi önünde karşılanan Avcı, "Bu hastalıkla bir gün bile içeride durmamam gerekiyordu. Kendi yasalarına bile uymayan bir hükümet var karşımızda. Tutuklandığımdan bu yana da sağlık sorunları yaşıyorum. Cezaevi yönetimince tedavim engellendi. Mide kanserinin üçüncü aşamaya geldiğini söylüyorlar. Ailemle bu sorunları aşmaya çalışacağım" dedi.

Avcı'nın tedavisine bundan sonra İstanbul'da devam edeceği öğrenildi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Müdahale barışı getirmez

SONRAKİ HABER

Barışı savunmalıyız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...