24 Mayıs 2011 11:46

EMEP Ordu adayları Perşebelilerle buluştu

EMEK Partisi (EMEP) Ordu il yöneticileri ve milletvekili adayları seçim çalışmalarını Ordu’nun Perşembe ilçesinde sürdürdü. Perşembelilerle bir araya gelen EMEP’liler vatandaşların sorunlarını dinledi, parti politikalarını anlatarak, destek istedi.İl Başkanı Hikmet Poyraz, “Perşembe’de turizm çalışma

EMEP Ordu adayları Perşebelilerle buluştu
Paylaş

EMEK Partisi (EMEP) Ordu il yöneticileri ve milletvekili adayları seçim çalışmalarını Ordu’nun Perşembe ilçesinde sürdürdü. Perşembelilerle bir araya gelen EMEP’liler vatandaşların sorunlarını dinledi, parti politikalarını anlatarak, destek istedi.

İl Başkanı Hikmet Poyraz, “Perşembe’de turizm çalışmaları yapıldığı söyleniyor. Turizm için halkın üretimi desteklenmelidir. Halka ekonomik katkısı olmayan turizmden turizm şirketleri kazanır. Bunun da Perşembe halkına bir yararı olmaz” dedi. Tarım çalışmalarının devlet tarafından desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Poyraz, “Turizm çalışmaları Perşembe için önemli bir yatırım. Ama ilçemizde turizm halkla birlikte bir anlam kazanır. Perşembe çileği, kivi, fındık ve balıkçılık Perşembe için marka konumunda. Bu alanlarda devletin özel desteği olmalı. Turizm yanında çilek ve kivinin üretiminden başka işlenmesi ve ürünleştirilmesi konusunda da projeler üretilmeli. Turizm yatırımları planlanırken halkın bu alanda da kazanç elde edebilmesinin hazırlıkları yapılmalıdır” dedi. Poyraz, fındık üzerinde oynanan oyunların bozulması için de fındık üreticilerinin örgütlenmesi gerektiğini söyledi. (Ordu/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

TKP binasına saldırı

SONRAKİ HABER

Bugün olmasa yarın tepemize çökecek!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...