28 Ağustos 2013 11:48

Tekirdağ'da hak ihlali!

Tekirdağ 2 Nolu F Tipi Cezaevi'ndeki hasta tutsak Bilal Nargili, tedavi edilmek için götürüldüğü hastanede kelepçeli muayeneyi kabul etmek istemediği için tedavisi yapılmadan darp edilerek, cezaevine geri götürüldüğü iddia edildi.Tekirdağ 2 Nolu F Tipi Cezaevi'ndeki hasta tutsak Bilal Nargili, göz mua

Tekirdağ'da hak ihlali!
Paylaş

Tekirdağ 2 Nolu F Tipi Cezaevi'ndeki hasta tutsak Bilal Nargili, tedavi edilmek için götürüldüğü hastanede kelepçeli muayeneyi kabul etmek istemediği için tedavisi yapılmadan darp edilerek, cezaevine geri götürüldüğü iddia edildi.

Tekirdağ 2 Nolu F Tipi Cezaevi'ndeki hasta tutsak Bilal Nargili, göz muayenesi için Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede kelepçeleri muayene yapılamasına karşı çıkan Nargili, tedavi edilmeden darp edilerek cezaevine geri götürüldüğü iddia edildi. Bu durumu ablası Kader Nargili'ye aktaran Bilal Nargili, asker ve doktorların işbirliği içinde hareket ettiklerini belirtti.

Omurilik zedelenmesi ve farenjit hastası da olan Nargili'nin gözlerinden de ciddi rahatsızlıklarının olduğu öğrenildi. (TEKİRDAĞ)

ÖNCEKİ HABER

Köylüler baraja karşı yol kapattı

SONRAKİ HABER

Tercüman olarak itfaiyeci mi, özel güvenlikçi mi istersin!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...