28 Ağustos 2013 11:36

Parti binası ‘ruhsatsız’ diye mühürlendi!

GAZİANTEP’te Ezilenlerin Sosyalist Partisinin (ESP) 21 Mayıs 2013’te taşındığı bina Şehitkâmil Belediyesi kararıyla 23 Ağustos’ta zabıtalarca ‘ruhsatsız olduğu’ gerekçesiyle mühürlendi. Belediye yetkilileri ‘Buranın parti binası olduğunu bilmiyorduk’ dedi ancak aradan geçen süreye rağmen mühü

Parti binası ‘ruhsatsız’ diye mühürlendi!
Paylaş
İnanç Yıldız

‘FAALİYETLERİMİZİ ENGELLEMEK İSTİYORLAR’

Konuya ilişkin gazetemize konuşan ESP MYK Üyesi Hilmi Toy, “Belediyenin yaptığı işlem yasaya, tüzüğe, hukuka aykırı” dedi. Belediyenin görev ve yetkisi olmayan alanlarda görevi kötüye kullanarak, siyasi çalışmalarını engellemek istediğini dile getiren Toy, “Doğrudan partimizin kapısına mühür vuruldu” dedi.

BELEDİYE BİNAYLA YAKINDAN İLGİLENİYOR!

Mülk Sahibi Selçuk Gözükızıl ise “2009 Mayıs ayındaki görüşmemizde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ‘Orayı satın ben alayım. Antep’in en büyük emlakçısı benim’ diyordu” iddiasında bulunarak, “Ben bunu reddettim fakat sonra başkanın tavrı sertleşti” dedi. Gözükızıl, belediyenin binaya ilgisinin nedenini ise “Dişhekimliği fakültesinin, Türkiye’nin ikinci büyük AVM’sinin bu civara yapılmış olması ve bölge hastanesinin de buraya yapılıyor olması sonucu burası merkezi bir konuma geldi” sözleriyle açıkladı. (Gaziantep/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Otoyol değil rant yolu

SONRAKİ HABER

Ölüm orucundaki hükümlüye hücre cezası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa