27 Ağustos 2013 15:52

Tata, Barça’yla ilk kupasını arıyor

İSPANYA’da lig şampiyonu ile Kral Kupası şampiyonunu karşı karşıya getiren Süper Kupa’nın sahibi bu akşam belli oluyor. Vicente Calderon’da 1-1 biten maçın rövanşında Barcelona, Atletico Madrid’i ağırlayacak. Maç, Türkiye saati ile 00.00’da başlayacak.Barcelona, ligde hafta sonu oynadığı maçta Malaga’y

Tata, Barça’yla ilk kupasını arıyor
Paylaş

İSPANYA’da lig şampiyonu ile Kral Kupası şampiyonunu karşı karşıya getiren Süper Kupa’nın sahibi bu akşam belli oluyor. Vicente Calderon’da 1-1 biten maçın rövanşında Barcelona, Atletico Madrid’i ağırlayacak. Maç, Türkiye saati ile 00.00’da başlayacak.
Barcelona, ligde hafta sonu oynadığı maçta Malaga’yı deplasmanda 1-0’la geçmişti. Arda Turan’ın 1 gol ve 2 asistle yıldızlaştığı maçta ise Atletico Madrid, Rayo Vallecano’yu 5-0 yendi. Her iki takım da lige 2 maçta 2 galibiyetle başladı.
‘Tata’ lakaplı Gerardo Martino’nun çalıştırdığı Barcelona 10 kezle İspanya tarihinde en çok Süper Kupa kazanan takım. Atletico Madrid ise tek kupasını 1985 yılında Barcelona’ya karşı kazanmıştı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Filede Türkiye’nin rakibi Meksika

SONRAKİ HABER

Bundesliga’da kırmızı kart rekoru

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...