27 Ağustos 2013 13:51

Dünya Kadın Yürüyüşü Forumu başladı

Dünya Kadın Yürüyüşü (MMF) 9. Uluslararası Buluşması, Brezilya'nın Sao Paulo kentinde başladı.MMF 9. Uluslararası Buluşması, Brezilya'nın Sao Paulo kentinde başladı. Buluşmaya Afrika, Asya, Avrupa, ABD ve Arap ülkelerinden 150 gözlemci ve davetli katıldı. Yerelden de bin 400 Brezilyalı ve Latin Amerikalı kadının katıldığı

Dünya Kadın Yürüyüşü Forumu başladı
Paylaş

Dünya Kadın Yürüyüşü (MMF) 9. Uluslararası Buluşması, Brezilya'nın Sao Paulo kentinde başladı.

MMF 9. Uluslararası Buluşması, Brezilya'nın Sao Paulo kentinde başladı. Buluşmaya Afrika, Asya, Avrupa, ABD ve Arap ülkelerinden 150 gözlemci ve davetli katıldı. Yerelden de bin 400 Brezilyalı ve Latin Amerikalı kadının katıldığı buluşmada, "Latin Amerika'da Feminizm'in Güzergahı", "Hak gaspından birikim: Doğa, İş, Kadın bedeni, Militarizasyon" ve "Feminizm ve Alternatif Yapılanmalar" başlıkları altında konferanslar gerçekleştiriliyor. Delege meclisi, 2015'te gerçekleşecek olan 4. Uluslararası Eylem Çağrısı ve Uluslararası Sekreterya'nın çizgisini belirleyecek.

31 Ağustos tarihine kadar sürecek olan buluşma, son günde Sao Paulo'nun merkezi sokaklarında yapılacak büyük bir kültürel yürüyüş ile sona erecek. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Gözaltındaki gazeteciler için duyarlılık çağrısı

SONRAKİ HABER

Tutsaklara kelepçeli muayene işkencesi!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...