26 Ağustos 2013 20:34

Milli Gazete’den Suriye müdahalesine tepki!

Milli Gazete, Suriye’de Şam yakınlarında gerçekleştiği iddia edilen kimyasal saldırının ardından uluslararası kamuoyunun askeri müdahale seçeneğini konuşmasına ilişkin olarak manşetten verdiği haberde, “Suriye halkı, şimdi de aynı islam ülkelerinin basiretsiz, çaresiz, iş birlikçi yöneticilerinin davetiyle küresel z

Milli Gazete’den Suriye müdahalesine tepki!
Paylaş

Milli Gazete, Suriye’de Şam yakınlarında gerçekleştiği iddia edilen kimyasal saldırının ardından uluslararası kamuoyunun askeri müdahale seçeneğini konuşmasına ilişkin olarak manşetten verdiği haberde, “Suriye halkı, şimdi de aynı islam ülkelerinin basiretsiz, çaresiz, iş birlikçi yöneticilerinin davetiyle küresel zalimlerin insafına bırakılıyor” ifadeleri yer aldı.
Başbakan Tayyip Erdoğan ve AKP’nin kuruluşunda rol oynayan siyasi kadronun içinde yetiştiği geleneğin gazetesi olan Milli Gazete, Suriye’ye batılı ülkelerin müdahalesi aleyhinde görüş bildirerek, “Boşverin BM’yi, boşverin NATO’yu... kapatın artık ABD ile kırmızı hat görüşmelerini. Son verin artık Kerry ile telefon görüşmelerine” dedi.
Milli Gazete’nin manşet haberi şöyle: “Afganistan ve Irak’a çoluk çocuk, yaşlı kadın, sivil masum, demenden milyonlarca müslümanı katlederek “kutsanmış özgürlük” götüren ABD ve İngiltere başta olmak üzere Haçlı zihniyeti Suriye için de işgal planlarını deklare etmeye başladı.
Başta asırlar boyu İslam alemine liderlik yapmış olan ecdadın torunlarının ülkesi Türkiye olmak üzere, bütün İslam ülkelerinin yöneticilerine sesleniyoruz . Boşverin BM’yi, boşverin NATO’yu... kapatın artık ABD ile kırmızı hat görüşmelerini. Son verin artık Kerry ile telefon görüşmelerine. Diplomatik mezhep savaşlarını bir kenara bırakın.” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

6. yüz nakli görüntülendi

SONRAKİ HABER

Bir peygamber demediği kaldı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...