26 Ağustos 2013 15:47

Kumçatı Belediye Başkanı Demir'in görevi iade edildi

Yargılandığı KCK davası nedeniyle 7 ay önce görevinden alınan ve İçişleri Bakanlığı tarafından yeniden görevi kendisine iade edilen Kumçatı Belde Belediye Başkanı Mehmet Demir, başkanlık görevine başladı. Görevine yeniden başlayan Demir, 2009 yılı yerel seçimlerinde başkanlık görevine seçilen Abidin Durak'ın

Kumçatı Belediye Başkanı Demir'in görevi iade edildi
Paylaş

Yargılandığı KCK davası nedeniyle 7 ay önce görevinden alınan ve İçişleri Bakanlığı tarafından yeniden görevi kendisine iade edilen Kumçatı Belde Belediye Başkanı Mehmet Demir, başkanlık görevine başladı. Görevine yeniden başlayan Demir, 2009 yılı yerel seçimlerinde başkanlık görevine seçilen Abidin Durak'ın KCK adı altında tutuklanmasının ardından göreve getirildiğini belirterek, "Abidin Durak'tan devraldığım görevi layıkıyla yerine getirirken yargılandığım KCK davası nedeniyle dönemin İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından görevden alındım. Ben görevden alındım ama arkadaşlarımız görevlerini kusursuz şekilde devam ettirdi" dedi.

Görevde bulunmadığı 9 aylık süre zarfında beldenin alt ve üst yapı sorunlarının yüzde 90'ının tamamlandığını ifade eden Demir, "Arkadaşlarımızın bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlere yenilerini eklemek, beldemiz ve halkımız için çalışmalarımıza dört elle sarılmaya devam edeceğiz. Tüm halkımıza hayırlı olsu" diye kaydetti. (ŞIRNAK)

ÖNCEKİ HABER

ODTÜ’lülerin nöbeti sürüyor

SONRAKİ HABER

Erdoğan'dan BM'ye savaş çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa