25 Ağustos 2013 16:11

Doğu Karadeniz’de derbi fırtınası

Spor Toto Süper Lig’de ikinci haftanın perdesi Trabzonspor-Rizespor ve Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş maçlarıyla kapanıyor.Doğu Karadeniz derbisinde lige Beşiktaş karşısında silik bir performans ve yenilgiyle başlayan Trabzonspor, Gençlerbirliği’ni 1-0 yenerek lige moralli bir giriş yapan Rizespor’u ağırlayacak. Bordo mavili ekip, Rize&rsquo

Doğu Karadeniz’de derbi fırtınası
Paylaş

Doğu Karadeniz derbisinde lige Beşiktaş karşısında silik bir performans ve yenilgiyle başlayan Trabzonspor, Gençlerbirliği’ni 1-0 yenerek lige moralli bir giriş yapan Rizespor’u ağırlayacak. Bordo mavili ekip, Rize’yle oynadığı son 3 maçı da kazanırken bu maçlarda 12 gol atıp kalesinde 2 gol gördü. Trabzon’un Rize’ye karşı aldığı son mağlubiyet ise 2007 senesindeydi.
Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Maçı Bülent Yıldırım yönetecek.
Sezona Trabzon galibiyetiyle başarılı bir giriş yapan ancak hafta içi UEFA Avrupa Ligi Playoff maçında Tromsö’ye karşı aldığı yenilgiyle moral bozukluğu yaşayan Beşiktaş ise Kayseri’de Erciyesspor’un konuğu olacak. Spor Toto Süper Lig’e çıkışı sonrası takımın başına Fuat Çapa’yı getiren ve çok sayıda yeni oyuncu transfer eden Erciyesspor’un iskeleti tamamen değişti. İlk maçında Antalyaspor’la 0-0 berabere kalan Erciyesspor, Beşiktaş’la daha önce ligde oynadığı 4 maçta 3 beraberlik 1 mağlubiyet almıştı. Beşiktaş’a Erciyesspor karşısında son galibiyetini getiren maç 2007’de İnönü’de oynanmıştı. Beşiktaş maçı Mert Nobre’nin golüyle 1-0 kazanmıştı. 21.45’te Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak müsabakanın hakemi Serkan Çınar. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Taksim Hastanesi’nin akıbeti ne olacak?

SONRAKİ HABER

MANU-Chelsea maçı Rooney gölgesinde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...