22 Mayıs 2011 14:31

İşe başladığı gün hayatını kaybetti

ÖNLEM alınmadığı için iş kazaları ve ölümler yaşanmaya devam ediyor. Bursa’da beş yıldızlı otel inşaatında işe başlayan 23 yaşındaki Mesut Durmaz 17’inci kattan düşerek hayatını kaybetti. Aynı inşaat geçen yıl önlem almadığı için bir süre kapatılmıştı.Bursa’da, 23 yaşındaki bir işçi

Paylaş

Bursa’da, 23 yaşındaki bir işçi, beş yıldızlı otel inşaatının 17. katından düşerek hayatını kaybetti. İşçinin işe yeni başladığı öğrenildi. Olay, merkez Osmangazi ilçesi İstanbul yolu üzerindeki beş yıldızlı bir otel inşaatında meydana geldi. 17. katta cephe kaplama işinde çalışan Mesut Durmaz, bir anda dengesini kaybederek asma katına düştü. Durmaz, olay yerinde hayatını kaybetti. Otel inşaatının geçtiğimiz yıl, yeteri kadar iş güvenliği tedbiri almadığı gerekçesiyle bir süreliğine durdurulduğu bildirildi.
Cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Mesut Durmaz’ın cesedi, savcının incelemesinden sonra Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HES’TE İŞ KAZASI

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde hidro elektrik santrali inşaatında meydana gelen kazada bir işçi ağır yaralandı.Santral inşaatında işçi olarak çalışan S.K’nın kafasına beton düştü. Yağlıdere Devlet Hastanesi’ne kaldırılan S.K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kadınlar blok için bir araya geldi

SONRAKİ HABER

SES’ten dayanışma gecesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...