23 Ağustos 2013 16:23

Murray-Djokovic finaline kura engeli!

26 Ağustos’ta başlayacak olan Amerika Açık öncesi kuralar çekildi. Erkeklerde geçtiğimiz yılın finalistleri Andy Murray ve Novak Djokovic yine güçlü favoriler arasında. Ancak ikilinin bu kez finalde karşılaşma şansı bulunmuyor. Zira kuraya göre Murray ve Djokovic yarı finale kadar elenmeden gelebilirse, birbirleriyle karşılaş

Murray-Djokovic finaline kura engeli!
Paylaş

Andy Murray ilk turda Michael Llodra ile oynayacak. Turnuvaya birinci sıradan giren Novak Djokovic’in rakibi ise Litvanyalı Ricardas Berankis. Amerika Açık’ı 5 kez kazanan Roger Federer turnuvaya Grega Zemlja karşısında başlayacak. İspanyol Rafael Nadal’ın ilk rakibi ise Ryan Harrison olacak.
Kadınlarda ise 16 grand slam zaferinin 4’ünü Amerika Açık’ta yaşayan Serena Williams bu turnuvaya da favori olarak başlıyor. Wimbledon’a sürpriz bir şekilde 4. turda veda eden Williams, bu kez sürprize mahal vermemek istiyor. Serena Williams ilk turda Francesca Schiavone ile karşılaşacak. Geçtiğimiz yıl finalde Williams’a kaybeden dünya 2 numarası Victoria Azarenka’nın ilk turdaki rakibi ise Alman Dina Pfizenmaier olacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Tromsö yaptı yine yapacağını!

SONRAKİ HABER

Kadıköy’de zorlu gece

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...