23 Ağustos 2013 15:17

Reyhanlı saldırısında 3 tutuklama daha

Reyhanlı'da 53 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırı ile ilgili gözaltına alınan 7 kişiden 3'ü tutuklandı. Saldırıyla ilgili tutuklananların sayısı 20 oldu.Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs'ta meydana gelen ve resmi rakamlara göre 53 kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan bombalı saldırılara ili

Reyhanlı saldırısında 3 tutuklama daha
Paylaş

Reyhanlı'da 53 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırı ile ilgili gözaltına alınan 7 kişiden 3'ü tutuklandı. Saldırıyla ilgili tutuklananların sayısı 20 oldu.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs'ta meydana gelen ve resmi rakamlara göre 53 kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan bombalı saldırılara ilişkin yapılan operasyonlarla ilgili Hatay Valiliği yazılı açıklama yaptı. Valilik açıklamasında, yapılan operasyon kapsamında olayla ilgili aranan M.A.Ö, H.S, A.D, N.K. ve M.A.S. isimli kişilerin gözaltına alındığını ve S.O. ve Y.Ç.'nin ise Hatay İl Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldukları belirtildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan H.S, Y.Ç. ve A.D'nin tutuklandığını ve M.A.S., S.O, N.K. ve M.A.Ö'nün tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı kaydedildi.

20 KİŞİ TUTUKLANDI

Açıklamada ayrıca, soruşturma kapsamında bugüne dek bombalı saldırılarla ilgili olduğu değerlendirilen ve gözaltına alınan 32 kişiden 20'sinin tutuklandığı, 12'sinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ifade edildi. (HATAY)

ÖNCEKİ HABER

Saraçoğlu için Gül’e çağrı yaptılar

SONRAKİ HABER

Katliamları araştırmaya giden heyet döndü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa