23 Ağustos 2013 14:47

'Haddini aşan Validir'

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel ile kendisinin Gezi olayları sırasında nerede olduğu hakkında soru önergesi veren CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel arasında basın yoluyla başlayan tartışma sürüyor.CHP’li Özel, Gezi olayları sırasında Ankara'da yaşanan gelişmeler karşısında Vali Yüksel'i “ortalıkta g&ou

'Haddini aşan Validir'
Paylaş

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel ile kendisinin Gezi olayları sırasında nerede olduğu hakkında soru önergesi veren CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel arasında basın yoluyla başlayan tartışma sürüyor.

CHP’li Özel, Gezi olayları sırasında Ankara'da yaşanan gelişmeler karşısında Vali Yüksel'i “ortalıkta görünmediği” için eleştirmiş, İçişleri Bakanı’nın yanıtlaması talebiyle Meclis’te soru önergesi vermişti. Bakan Muammer Güler de, Vali’nin 24 Haziran'da yıllık izne çıktığını bildirmişti.

Ankara Valiliği ise yaptığı açıklamada, Özel'in soru önergesinin Alaaddin Yüksel'i “tezyif ve tahkir” etmekte olduğunu ve hakaret içerdiğini iddia etmişti. Valiliğe yanıt veren Manisa Milletvekili Özgür Özel, “Vali haddini, nezaket ve terbiye sınırlarını aşmıştır” dedi.
Özel, “Bugün Valilik tarafından yapılan açıklamadan da görülebileceği gibi, Sayın Vali bir suçluluk psikolojisi içindedir” değerlendirmesi yaptı. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Cinayetlerin zanlısı adliyede

SONRAKİ HABER

İMO: Faaliyetlerimiz denetime açık

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...