22 Ağustos 2013 17:54

Eski bakan tutuklanacak

YUNANİSTAN’ın Rusya'dan askeri teçhizat satın alması sırasında yolsuzluk skandalında adı geçen Kıbrıs İçişleri eski Bakanı Dinos Mihailidis'e cezaevi yolu gözüktü. Mihailidis, Limasol Kaza Mahkemesi’nin kararının ardından fenalaşarak, ilk önce özel bir kliniğe, ardından ise Lefkoşa Rum Genel Hastanesi Kardiyol

Eski bakan tutuklanacak
Paylaş

YUNANİSTAN’ın Rusya'dan askeri teçhizat satın alması sırasında yolsuzluk skandalında adı geçen Kıbrıs İçişleri eski Bakanı Dinos Mihailidis'e cezaevi yolu gözüktü. Mihailidis, Limasol Kaza Mahkemesi’nin kararının ardından fenalaşarak, ilk önce özel bir kliniğe, ardından ise Lefkoşa Rum Genel Hastanesi Kardiyoloji Bölümü’ne kaldırıldı. Mihailidis hastanede gözaltında bulunduruluyor. Mihailidis’in, beklenmedik bir şey olmaması durumunda, bugün taburcu olacağı ve Rum Merkezi Cezaevi’ne götürüleceğini ifade ediliyor.
Mihailidis’in, Atina İstinaf Mahkemesi’nin hakkında çıkardığı Avrupa tutuklama emrinin 26 Ağustos tarihine kadar ertelenmesi amacıyla, Limasol Mahkamesi’ne başvurduğu öğrenilirken, Limasol Mahkemesi’nin bu talebi reddettiği belirtildi. (KIBRIS)

ÖNCEKİ HABER

Vapurun kirası ne kadar?

SONRAKİ HABER

TTB'den Mısırlı hekimlere mektup

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...