22 Ağustos 2013 13:03

AKP MKYK toplantısı başladı

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı başladı. Toplantının gündeminde çözüm süreci, Mısır ve Suriye’deki gelişmeler ile yaklaşan seçimler bulunuyor.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantı, saat 12.35’te başladı. İç ve dış gelişmelerin ele alınacağı MKYK toplantısı

AKP MKYK toplantısı başladı
Paylaş

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı başladı. Toplantının gündeminde çözüm süreci, Mısır ve Suriye’deki gelişmeler ile yaklaşan seçimler bulunuyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantı, saat 12.35’te başladı. İç ve dış gelişmelerin ele alınacağı MKYK toplantısı AKPi Genel Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.
Toplantıda çözüm süreci için önemli bir adım olarak görülen demokratikleşme paketinin görüşülmesi beklenirken, süreçte gelinen nokta da kapsamlı bir şekilde masaya yatırılacak.
Mısır ve Suriye’de yaşananların da ana gündemini oluşturacağı MKYK’da, yaklaşan seçimler, yeni anayasa çalışmaları da kapsamlı bir şekilde ele alınacak. Ekonomi ve diğer dış politika gelişmelerinin de toplantıda değerlendirilmesi öngörülüyor.
Toplantının gündemine gelebilecek bir diğer konunun ise 2007’de AKP’ye açılan kapatma davası ile ilgili "yeniden yargılama" sürecinin olması tahmin ediliyor. (ANKARA)
 

ÖNCEKİ HABER

'Dış politika duygularla yüklü bir politika değildir'

SONRAKİ HABER

350 bin yurttaşın içme suyu tarlaya akıyor!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...