22 Ağustos 2013 11:15

Demirtaş Mardin'de

Rojava ile kapalı durumda bulunan sınır kapılarına dikkat çekmek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin'e gelen BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kent girişinde kitlesel olarak karşılandı.BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Rojava ile kapalı durumda bulunan sınır kapılarına dikkat çekmek ve çeşitli temaslarda b

Demirtaş Mardin'de
Paylaş

Rojava ile kapalı durumda bulunan sınır kapılarına dikkat çekmek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin'e gelen BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kent girişinde kitlesel olarak karşılandı.

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Rojava ile kapalı durumda bulunan sınır kapılarına dikkat çekmek ve çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla Mardin'e geldi. Demirtaş'ı, aralarında PM üyesi Ali Ürküt, BDP Mardin İl Eş Başkanı Reşat Kaymaz, DTK, HDK, İl Genel Meclis üyeleri, MEYA-DER, TUHAD-DER, BDP Kızıltepe, Derik, Savur, Dargeçit, Midyat, Ömerli, Mazıdağı ilçe örgütleri ve bölge belediye başkanlarının da bulunduğu kalabalık bir kitle karşıladı. Mardin Ademhan Tesisleri'nde yapılan karşılamada Demirtaş, kendisini karşılayan kitleyle tokalaştıktan sonra Nusaybin'e doğru yola çıktı. (MARDİN)

ÖNCEKİ HABER

Çin: Gözden düşen siyasetçi Bo Şilai mahkemede

SONRAKİ HABER

Rusya'da balina ve yunus hırsızlığı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa