21 Ağustos 2013 16:27

Erdoğan, Malezya Başbakanı ile Mısır ve Suriye’yi görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Necip Tun Abdürrezzak ile Mısır ve Suriye’de yaşanan olaylarla ilgili telefon görüşmesi yaptı.Edinilen bilgiye göre, Başbakan Erdoğan, Milli Güvenlik Kurulu için Çankaya Köşkü’ne çıkışından önce Malezya Başbakanı Abdürrezzak ile görüşt&

Erdoğan, Malezya Başbakanı ile Mısır ve Suriye’yi görüştü
Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Necip Tun Abdürrezzak ile Mısır ve Suriye’de yaşanan olaylarla ilgili telefon görüşmesi yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Başbakan Erdoğan, Milli Güvenlik Kurulu için Çankaya Köşkü’ne çıkışından önce Malezya Başbakanı Abdürrezzak ile görüştü. Görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra Suriye ve Mısır konularında görüş alışverişinde de bulunuldu.
Erdoğan, görüşmede, İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Mısır’daki gelişmeleri ele almak üzere olağanüstü toplanması için Malezya tarafından başlatılan girişimi Türkiye olarak desteklemekte olduklarını bildirdi.
İki liderin, Suriye ve Mısır'da demokratik sürecin hızlandırılması ve güçlendirilmesi hususunda işbirliği konusunda mutabakat sağlandıkları öğrenildi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Slovakya vatandaşları artık vizeden muaf

SONRAKİ HABER

CHP’den hodri meydana hodri meydan

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...