21 Ağustos 2013 15:01

Milli Güvenlik Kurulu toplandı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün başkanlığında Çankaya Köşkü’nde gerçekleşen toplantı, saat 14.30’da başladı.MGK’nın Ağustos ayı olağan toplantısında, iç ve dış gelişmeler ele alınacak. Çözüm sürecinde gelinen aşamanın değerlendirilmesinin beklendiği toplantıda, sürecin devam et

Milli Güvenlik Kurulu toplandı.
Paylaş

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün başkanlığında Çankaya Köşkü’nde gerçekleşen toplantı, saat 14.30’da başladı.
MGK’nın Ağustos ayı olağan toplantısında, iç ve dış gelişmeler ele alınacak. Çözüm sürecinde gelinen aşamanın değerlendirilmesinin beklendiği toplantıda, sürecin devam etmesi için alınması gereken tedbirler de masaya yatırılacak.
MGK’da Suriye’deki gelişmelerin bütün boyutlarıyla ele alınması öngörülürken, Türkiye-Suriye sınırındaki son gelişmelerin toplantının önemli gündem maddeleri arasında yer alması bekleniyor. Türkiye’deki barınma merkezlerinde bulunan Suriyelilerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yürütülen çalışmalar da MGK’da gözden geçirilecek.
Toplantıda ayrıca Mısır’da darbe sonrasında yaşananlar başta olmak üzere diğer dış gelişmelerin de gündeme geleceği tahmin ediliyor.
Toplantıya, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu son kez katılıyor. (Ankara/ANKA)

ÖNCEKİ HABER

Berrak Tüzünataç emniyette

SONRAKİ HABER

İş danışmanları kendi durumlarından habersiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...