21 Ağustos 2013 14:52

Başbakan’a veda ziyareti

Görev süreleri dolan kuvvet komutanları, veda ziyareti için ilk kez Başbakanlık makamını ziyaret etti. Başbakan’dan sonra Cumhurbaşkanı’nı da veda ziyareti yapıldı.Komutanların, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın perşembe ve cuma günü gerçekleştirilecek kuvvet komutanlıklarındaki devir-teslim törenlerinin protokole k

Başbakan’a veda ziyareti
Paylaş

Görev süreleri dolan kuvvet komutanları, veda ziyareti için ilk kez Başbakanlık makamını ziyaret etti. Başbakan’dan sonra Cumhurbaşkanı’nı da veda ziyareti yapıldı.

Komutanların, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın perşembe ve cuma günü gerçekleştirilecek kuvvet komutanlıklarındaki devir-teslim törenlerinin protokole kapalı olması nedeniyle ilk kez böyle bir ziyaret gerçekleştirdiği bildirildi. Erdoğan, Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Hayri Kıvrıkoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Org. E. Murat Birgel, emekli edilmeyip YAŞ üyeliğine kaydırılarak görev süresi uzatılan Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Mehmet Erten ile Jandarma Genel Komutanı Org. Bekir Kalyoncu’yu Başbakanlık resmi konutunda saat 10.30’da ağırladı. Milli Savunma Bakanı İsmet sezgin de ziyarette hazır bulundu.

Emekli olan veya görev yerleri değişen kuvvet komutanları sonra Çankaya Köşkü’nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyaret etti. Komutanlar Çankaya Köşkü’nde yapılacak Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısına da son kez katıldı. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Katliamlara karşı eylem yapan SDP'lilere müdahale

SONRAKİ HABER

Avukatlar Birliğinden Türkiye’ye uyarı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa