21 Ağustos 2013 11:42

Diyarbakır'daki kavga Lice'ye sıçradı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde arazi anlaşmasızlığı nedeniyle iki kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan silahlı kavga, Lice ilçesine sıçradı. Yaşamını yitiren iki ferdin üyesi olduğu Tekel ailesi ile Tokur aileleri arasında yaşanan silahların da kullanıldığı kavgada, çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.Diyarbakır&

Diyarbakır'daki kavga Lice'ye sıçradı
Paylaş

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde arazi anlaşmasızlığı nedeniyle iki kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan silahlı kavga, Lice ilçesine sıçradı. Yaşamını yitiren iki ferdin üyesi olduğu Tekel ailesi ile Tokur aileleri arasında yaşanan silahların da kullanıldığı kavgada, çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Hayvan Pazarı'nda arazi anlaşmasızlığı nedeniyle Tekel ile Tokur aileleri üyeleri arasında sabah saatlerinde çıkan silahlı kavgada 42 yaşındaki Hüsnü Tekel ve 33 yaşındaki Şahabettin Tekel isimli kardeşler olay yerinde yaşamını yitirirken, çok sayıda kişi de olayda yaralandı. Olay sonrası yaralılar tedavi altına alınırken, yaşamını yitiren iki kardeşin cenazeleri de Diyarbakır Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayın sıcaklığı devam ederken, kavga ailelerin yaşadığı Diyarbakır'ın Lice ilçesine sıçradı. İlçenin Kutlu köyüne bağlı Kerpiçören mezrasında ikamet eden Tekel ile Tokur ailesinin fertleri olayın duyulmasının ardından birbirine girdi. İki aile arasında silahların da kullanıldığı kavga yaşandı. Yaşanan kavgada her iki aileden çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi. Aralarında durumu ağır olanlarında bulunduğu belirtilen yaralıların Hazro Devlet Hastanesi ile Diyarbakır'da bulunan hastanelere kaldırıldıkları öğrenildi. Olay sonrası köye çok sayıda jandarma gönderildi. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

Suriye'de kimyasal saldırı iddiası

SONRAKİ HABER

Dargeçit'te ev baskınları: En az 3 kişi gözaltında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...