20 Ağustos 2013 11:54

Trabzon'u sel vurdu

Trabzon'da etkili olan sağanak yağmur Yomra, Araklı, Arsin ve Of ilçelerinde sele yol açtı. Yomra ilçesine bağlı Taşdelen köyünde sel sularına kapılan iki kadından birinin cenazesine ulaşılırken, diğerinin cenazesi ise halen aranıyor.Trabzon'un Yomra, Araklı, Arsin ve Of ilçelerinde dün gün boyu etkili olan sağanak ya

Trabzon'u sel vurdu
Paylaş

Trabzon'da etkili olan sağanak yağmur Yomra, Araklı, Arsin ve Of ilçelerinde sele yol açtı. Yomra ilçesine bağlı Taşdelen köyünde sel sularına kapılan iki kadından birinin cenazesine ulaşılırken, diğerinin cenazesi ise halen aranıyor.

Trabzon'un Yomra, Araklı, Arsin ve Of ilçelerinde dün gün boyu etkili olan sağanak yağmur sele yol açtı. Yağışın en fazla gerçekleştiği Yomra ilçesinde dün gün boyu etkili olan yağmur, İkisu Deresi'ni taşırdı. Derenin taşması sonucu ilçeyi sel suları bastı. Taşkın nedeniyle heyelan oluşurken, Yomra-Özdil yolu ulaşıma kapandı. İlçeye bağlı Taşdelen köyünde ise, gelin ve kaynana oldukları belirlenen Memnune Ateş ve Şakire Ateş, fındık topladıkları esnada kapıldıkları sel sularında kayboldu.

Bölgeye sevk edilen AKUT, UMKE, Sivil Savunma ve Trabzon Belediyesi ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı, ancak sonuç alınamadı. Şakire Ateş ile gelini Neriman Ateş'i bulabilmek için köyün Kaşıkçıoğlu Mahallesi'nde sabah erken saatte çalışma başlatıldı. AFAD ekipleri ve köy sakinlerinin katılımıyla sürdürülen çalışma sonrasında Şakire Ateş'in cesedi bulundu. Neriman Ateş'i bulabilmek için ekiplerin çalışmaları ise halen aralıksız sürüyor. (TRABZON)

ÖNCEKİ HABER

Tekstilde ikinci grev dalgası

SONRAKİ HABER

Kürt Ulusal Kongresi için geri sayım başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa