21 Mayıs 2011 11:35

Erdal Avcı, ilçeleri ziyaret etti

EMEK, Demokrasi ve Özgürlük Blokunun İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Erdal Avcı seçim gezilerini aralıksız sürdürüyor. İzmir’in Bergama, Kınık, Dikili ilçeleri ile Yayakent, Zeytindağ, Poyracık, Yeni ve Eski Foça beldelerini Blok güçleri ile birlikte ziyaret eden Avcı, buralarda yaptığı konuşmalarda Blok

Erdal Avcı, ilçeleri ziyaret etti
Paylaş

EMEK, Demokrasi ve Özgürlük Blokunun İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Erdal Avcı seçim gezilerini aralıksız sürdürüyor. İzmir’in Bergama, Kınık, Dikili ilçeleri ile Yayakent, Zeytindağ, Poyracık, Yeni ve Eski Foça beldelerini Blok güçleri ile birlikte ziyaret eden Avcı, buralarda yaptığı konuşmalarda Blok adaylarının Meclise güçlü bir şekilde gireceğini belirtti.

“Barışı mutlaka kazanmamız gerekir” diyen Avcı, “Dağlarda yoksul, emekçi çocuğu Kürt ve Türk gençleri ölüyor. Zenginlerin, AKP-CHP-MHP yöneticilerinin çocukları o dağlara gönderilmiyor. Savaş yeniden başlarsa bundan silah tekelleri ve rantçılar yararlanacak, zenginliklerine zenginlik katacaklardır. Savaşa harcanan paralar tarımın desteklenmesine, ekonominin gelişimine, işsizliğin önlenmesine, eğitime, sağlığa harcanmalıdır” dedi. Kişi başına düşen gelirin 10 bin dolar olduğunu ancak milyonlarca insanın 650 lira asgari ücretle yaşamaya çalıştığını da belirten Avcı, “ Zenginliğin eşit dağılımı için mücadele edeceğiz” diye konuştu. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Dersimli sanatçılardan Tunç’la dayanışma konseri

SONRAKİ HABER

Savaş, açlık ve işsizlik yaratanlara oy yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...