18 Ağustos 2013 16:56

Akseki Dağ Koşusu gerçekleşti

“6. AROMA Akseki Dağ Koşusu” Antalya’nın Akseki ilçesinde yapıldı. Dağ koşusu, Genç Kadınlar, Genç Erkekler, Büyük Kadınlar ve Büyük Erkekler olmak üzere dört kategoride toplam 141 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.Dünya, Avrupa ve Balkan şampiyonalarında derece alan birçok başarılı s

Akseki Dağ Koşusu gerçekleşti
Paylaş

Dünya, Avrupa ve Balkan şampiyonalarında derece alan birçok başarılı sporcunun katıldığı, dört ayrı kategoride gerçekleşen yarışlar, heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu. 4050 metre koşulan Genç Kadınlar kategorisinde Erzurum’dan katılan Tubay Erdal 19.35’lik derecesiyle birinci oldu.

8100 metre koşulan Genç Erkekler kategorisinde, Ağrı’dan katılan Ramazan Karagöz 33.33’lük derecesiyle birinciliği aldı.8100 metre koşulan Büyük Kadınlar kategorisinde, Afyonkarahisar’dan katılan Burcu Büyükbezgin 39.32’lik derecesiyle ipi önde göğüslerken 12150 metre koşulan Büyük Erkekler kategorisinde ise Van’dan Mehmet Akkoyun 51.22’lik derecesiyle birinci oldu.
Bu yarışta dereceye girerek Türkiye Dağ Koşusu Milli Takımı’na seçilen sporcular, 8 Eylül’de Polonya’da düzenlenecek olan Dünya Dağ Koşuları Şampiyonası’nda mücadele edecek ve Türkiye’yi temsil edecekler. (Antalya/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Wenger’in üzerindeki baskı artıyor

SONRAKİ HABER

Genç atletler Trabzon’da piste çıkıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...