18 Ağustos 2013 16:52

Son şampiyon sahada

SPOR Toto Süper Lig’de 1. hafta, bu akşam oynanacak Kayserispor-Sivasspor ve Galatasaray-Gaziantepspor maçlarıyla tamamlanacak.Saat 20.00’de başlayacak olan İç Anadolu derbisinde Kayserispor, Sivasspor’u Kadir Has Stadyumu’nda ağırlayacak. Sivasspor’da maç öncesi en önemli gündemlerden biri Teknik Direktör Robe

Son şampiyon sahada
Paylaş

SPOR Toto Süper Lig’de 1. hafta, bu akşam oynanacak Kayserispor-Sivasspor ve Galatasaray-Gaziantepspor maçlarıyla tamamlanacak.
Saat 20.00’de başlayacak olan İç Anadolu derbisinde Kayserispor, Sivasspor’u Kadir Has Stadyumu’nda ağırlayacak. Sivasspor’da maç öncesi en önemli gündemlerden biri Teknik Direktör Roberto Carlos’un Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geçerli sayılmayan PRO lisansıydı. Ancak Brezilyalı teknik direktör maç öncesi yaptığı açıklamada Kayserispor maçında sahada olacağını dile getirdi. Yeni sezona iddialı hazırlanan Kayserispor ise Robert Prosinecki yönetiminde geçen sezon başladığı olumlu gidişatı sürdürmek istiyor. Prosinecki maç öncesi taraftara da çağrı yaptı.
Son şampiyon Galatasaray ise Gaziantepspor karşısında sezona ‘Merhaba’ diyecek. Süper Kupa’yı kazanarak moral kazanan Cimbom’da hedef Bülent Uygun’un öğrencileri karşısında mutlak galibiyet. Gaziantepspor ise geçtiğimiz sezon olduğu gibi Galatasaray’a karşı deplasmanda boyun eğmeme amacında. 21.45’te başlayacak maç Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak. Müsabakayı Barış Şimşek yönetecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Dopingde sezon öncesi semineri

SONRAKİ HABER

Wenger’in üzerindeki baskı artıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...