18 Ağustos 2013 16:52

Dopingde sezon öncesi semineri

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Dopingle Mücadele Kurulu tarafından Doping Kontrol Görevlilerine yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim semineri İstanbul’da gerçekleştirildi.Sağlık Onur Kurulu Üyesi ve Dopingle Mücadele Kurulu Eski Başkanı Prof. Dr. Turgay Atasü’nün açılış konuşmasını yaptığı seminere, T

Dopingde sezon öncesi semineri
Paylaş

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Dopingle Mücadele Kurulu tarafından Doping Kontrol Görevlilerine yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim semineri İstanbul’da gerçekleştirildi.
Sağlık Onur Kurulu Üyesi ve Dopingle Mücadele Kurulu Eski Başkanı Prof. Dr. Turgay Atasü’nün açılış konuşmasını yaptığı seminere, TFF Konsültan Hekim Kurulu Grup Başkanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu, Dopingle Mücadele Kurulu Üyeleri ve 40’a yakın TFF Doping Kontrol Görevlisi katıldı.
Seminerde, futbolcu ile kulüpler için uygulamaları daha da kolaylaştıracak, doping kontrol işlemlerinin kalitesini yükseltecek yeni uygulamalar hakkında teorik ve pratik eğitim verildi.
UEFA ve FIFA’nın 2013-2014 Futbol Sezonu için öngördüğü gelişmeler ve buna paralel olarak Türkiye futbol liglerinde yapılacak uygulamalara odaklanılan seminerde, 2012-2013 Sezonu da değerlendirildi. (İstanbul/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Afganistan tarihi maça hazırlanıyor

SONRAKİ HABER

Son şampiyon sahada

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...