17 Ağustos 2013 16:03

İki dev, iki kapalı kutu!

GEÇTİĞİMİZ sezon bekleneni veremeyen, teknik kadrosunu değiştiren ancak hâlâ kapalı kutu olarak görülen iki takım… Beşiktaş ve Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de 2013/14 sezonunu bu akşam açıyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saat 21.45’te oynanacak maç öncesi her iki takımın taraftarlarının da

İki dev, iki kapalı kutu!
Paylaş

Geride bıraktığımız yıl “Feda” adı verilen sezonu 3.sırada tamamlayan Beşiktaş, yeni sezona revizyonla girdi. Teknik direktörlüğe Slaven Bilic’i, Genel direktörlüğe ise Önder Özen’i getiren siyah beyazlılar transferleri bu ikiliye emanet etti.  Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Sezer Öztürk, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Ömer Şişmanoğlu ve Michael Eneramo’yu kadroya katan Kara Kartallar’da bu isimlerden hangilerinin ilk 11’in demirbaşı olacağını sezonun gidişatı gösterecek.
Trabzonspor ise yeni sezona hem başkanını hem de teknik direktörünü değiştirerek girdi. Florent Malouda, Jose Bosingwa gibi kariyerli ancak eski günlerini arayan isimleri transfer eden Karadeniz temsilcisinin bu sezon neler yapabileceğini Malouda ve Bosingwa’nın performansı belirleyecek.
2008’den bu yana İstanbul’da Beşiktaş’a kaybetmeyen Trabzonspor bu psikolojik avantajını kullanma niyetinde. Üstelik bu kez maç da Atatürk Olimpiyat Stadı gibi belki de ligde sadece Trabzonspor’a yarayan bir statta oynanacak.
Trabzonspor ve Beşiktaş bugüne kadar 117 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 46’sını Beşiktaş, 42’sini ise Trabzonspor kazandı. 28 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 188. randevuyu Halis Özkahya yönetecek.
Süper Lig’de yarın oynanacak diğer maçlarda ise saat 20.00’de Akhisar Belediye ile Elazığspor ve Eskişehirspor ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Bu yandaş bi harika dostum!

SONRAKİ HABER

Avrupa ligleri sahalara ısınıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa