15 Ağustos 2013 10:08

Gülsuyu'nda yine çete saldırısı!

Maltepe Gülsuyu'nda BDP İstanbul İl Örgütü yöneticisi Besim Yılmaz'ın işyerine "Gülsuyu çetesi" olarak bilinen ve daha önce BDP'lilere ve sosyalistlere bir çok kez silahlı saldırı düzenleyen grup tarafından silahlı saldırı düzenlendi.İstanbul'un Maltepe ilçesi Gülsuyu semtinde, uyu

Gülsuyu'nda yine çete saldırısı!
Paylaş

Maltepe Gülsuyu'nda BDP İstanbul İl Örgütü yöneticisi Besim Yılmaz'ın işyerine "Gülsuyu çetesi" olarak bilinen ve daha önce BDP'lilere ve sosyalistlere bir çok kez silahlı saldırı düzenleyen grup tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

İstanbul'un Maltepe ilçesi Gülsuyu semtinde, uyuşturucu ticareti yapan ve esnaflardan haraç toplayan "Gülsuyu çetesi" olarak bilinen çete tarafından BDP İstanbul İl Örgütü yöneticisi Besim Yılmaz'ın işyerine gece saat 02.00 sularında silahlı saldırı düzenlendi. Bir otomobille işyerinin önüne gelen kişilerin tüfeklerle işyerine ateş ettiği öğrenildi. İşyerinde kimsenin bulunmadığı esnada gerçekleştirilen silahlı saldırıda, atılan kurşunlardan dolayı işyerinin camları kırıldı.

Daha önce de çeteler tarafından bir çok kez tehdit edildiğine dikkat çeken Besim Yılmaz, şikayette bulunmasına rağmen polisin herhangi bir önlem almadığını ve bu saldırılara polisin zemin hazırladığını dile getirdi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

TOKİ inşaatında işçilere saldırı: 1 işçi yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Asgari yaşama grevle yanıt

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa