20 Mayıs 2011 09:25

Bir utanç vakası daha

MARDİN’de aralarında asker, memur, esnaf ve öğretmenlerin de bulunduğu 33 kişi tarafından tecavüze uğrayan 12 yaşındaki N.Ç.’den sonra ikinci utanç vakası da Amasya’da ortaya çıktı. Amasya’da ilköğretim öğrencisi 13 yaşındaki bir çocuk, 2 yıl önce dayısının tecavüzüne uğradı, ardından k

Bir utanç vakası daha
Paylaş

MARDİN’de aralarında asker, memur, esnaf ve öğretmenlerin de bulunduğu 33 kişi tarafından tecavüze uğrayan 12 yaşındaki N.Ç.’den sonra ikinci utanç vakası da Amasya’da ortaya çıktı. Amasya’da ilköğretim öğrencisi 13 yaşındaki bir çocuk, 2 yıl önce dayısının tecavüzüne uğradı, ardından komşuları tarafından aralarında valilikte görevli bir üst düzey bürokratın da olduğu adamlar tarafından tecavüz edildi.

Hürriyet Gazetesinden Nurettin Kurt’un haberine göre. İlköğretim 6’ncı sınıf öğrencisi 13 yaşındaki D.K.’nın komşusu Irak vatandaşı Zinah A.F. tarafından şehrin üst düzey bürokrat ve esnafının da bulunduğu erkeklere pazarlandığı ortaya çıktı.

‘50 LİRAYA PAZARLADI’

D.K.’nın polisteki ifadesinde Zinah’ın 8-9 aydır kendisini erkeklerle para karşılığı birlikte olmaya ikna ettiğini ve bunun karşılığında 50 TL aldığını söylediği belirtilen haberde olay günü evde yakalanan iş adamlarının H.Ö. ve M.Ö. ise kızın yaşını 19 olarak bildiklerini iddia ettikleri ifade ediliyor

BÜROKRAT DA TUTUKLU

22 Martta hakim karşısına çıkan Zinah A.F., H.Ö. ve M.Ö. tutuklanırken telefon kayıtlarından ulaşılan kişiler emniyete davet edilerek, N.K’ya teşhis ettirildi. 14 Mayısta 6 kişi daha tutuklandı. Yaşları 45-62 arasında değişen tutuklananlar arasında iş yeri sahipleri ile bir bürokrat da bulunuyor. Amasya Valiliğinde yardımlardan sorumlu bürokrat B.I., Zinah ile D.K.’nin yardım için geldiklerini, yardım alamayınca kendisine iftira attıklarını öne sürdü.

Anne ve babasının ihmali bulunduğu gerekçesiyle küçük kız koruma altına alındı. Anne-baba için görüşme yasağı konuldu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Parasız eğitim talebine 150’ye yakın soruşturma

SONRAKİ HABER

Çöplük mahalelliyi isyan ettirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...