11 Ağustos 2013 16:34

Çiçek, Necdet Özel’e sahip çıktı

TBMM Başkanı Çiçek, İlker Başbuğ’un Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ile ilgili “Bu sessizlik ne kadar sürecek?” yönündeki eleştirisiyle ilgili olarak, “Özel’in hiç susmadığına ben şahidim” dedi.TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ergenekon davasında müebbet hapis cezası alan eski Genelk

Çiçek, Necdet Özel’e sahip çıktı
Paylaş

TBMM Başkanı Çiçek, İlker Başbuğ’un Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ile ilgili “Bu sessizlik ne kadar sürecek?​” yönündeki eleştirisiyle ilgili olarak, “Özel’in hiç susmadığına ben şahidim” dedi.
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ergenekon davasında müebbet hapis cezası alan eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ’un, “Genelkurmay’ın sessizliği ne kadar sürecek?​” açıklamasıyla ilgili, “Sayın Genelkurmay Başkanı’nın bu konuda ortalığı velveleye vermeden çözüm bulunması için büyük çaba gösterdiğine ben şahidim. Gösterdiği yoğun çabayı ben biliyorum” diye konuştu. Ergenekon davasında müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ’un, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’e sorduğu “Ne zamana kadar susacaksınız” sorusuna önceki gün Genelkurmay’dan yanıt gelmişti. Açıklamada, “Genelkurmay Başkanı’nın kamuoyuna açıklama yapmamış olması, sustuğu anlamına gelmez. Dışarıdan sessiz görünebilir ama hemen her gün bu konuya mesai ayırmış ve resmi ikili görüşmelerde de İlker Paşa başta olmak üzere komutanlara yöneltilen suçlamaların kabul edilemez olduğunu hep yüksek sesle söylemiştir” denilmişti. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

‘Rakıdan alınan vergilerle maaş almasını biliyor’

SONRAKİ HABER

THY personeline akıl almaz dayatma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...