10 Ağustos 2013 15:51

Göçük altında kalan işçi toprağa verildi

SAKARYA’nın Geyve ilçesindeki taş ocağındaki patlamada meydana gelen göçükte hayatını kaybeden İsmail Fethi Tandoğan toprağa verildi.Akıncılar köyündeki taş ocağında meydana gelen göçükte toprak altında kalan Tandoğan için ikindi vakti Pamukova Çarşı Merkez Camii’nde tören düzenlendi. T&o

Göçük altında kalan işçi toprağa verildi
Paylaş

SAKARYA’nın Geyve ilçesindeki taş ocağındaki patlamada meydana gelen göçükte hayatını kaybeden İsmail Fethi Tandoğan toprağa verildi.
Akıncılar köyündeki taş ocağında meydana gelen göçükte toprak altında kalan Tandoğan için ikindi vakti Pamukova Çarşı Merkez Camii’nde tören düzenlendi. Törene siyasi parti temsilcileri, Pamukova ve Hendek Belediye Başkanları ve Tandoğan’ın yakınları ve vatandaşlar katıldı.Cenaze namazının ardından Tandoğan, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Yukarı Mezarlığında toprağa verildi.
Akıncılar köyü mevkiinde faaliyet gösteren özel bir şirkete ait taş ocağında 5 Ocak Pazartesi günü saat 15.00 sularında dinamitle gerçekleştirilen patlatma sırasında ocakta çalışan Ramazan Özuçar yaralı olarak kurtarılmış, İsmail Fethi Tandoğan ise göçük altında kalmıştı. Tandoğan’ın cesedine dün akşam saatlerinde ulaşılmıştı. (SAKARYA)

ÖNCEKİ HABER

Gemi Söküm’de iş kazası

SONRAKİ HABER

Madenlerde güvenlik masaya yatırılacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa