10 Ağustos 2013 14:09

Sanayi sitesinde patlama: 3 işçi yaralı

Maraş'ın Elbistan ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan bir işyerinde meydana gelen patlama sonucu 3işçi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Maraş'ın Elbistan ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan bir iş yerinde patlama meydana geldi. Bir mazot deposunun onarımının yapıldığı

Sanayi sitesinde patlama: 3 işçi yaralı
Paylaş

Maraş'ın Elbistan ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan bir işyerinde meydana gelen patlama sonucu 3işçi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Maraş'ın Elbistan ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan bir iş yerinde patlama meydana geldi. Bir mazot deposunun onarımının yapıldığı işyerinde çalışma sırasında tankın büyük bir gürültüyle patlaması sonucu işyeri savaş alanına dönerken, işyeri sahibi Cuma Ketizmen, Serkan Yeleğen ve Galip İpek adlı işçilerde yaralandı. Patlama sonrası işyerinin bulunduğu noktaya koşan sanayi sitesindeki diğer yurttaşlar, yaralıları kurtarmaya çalıştı. Patlama nedeniyle vücutlarında derin yanık izleri oluşan yaralılar, hemen Elbistan Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralıların hastanedeki tedavisi halen sürüyor. (MARAŞ)

ÖNCEKİ HABER

Ergenekon kararı Gezi birlikteliğinin sonu mu?

SONRAKİ HABER

Durduramayacaklar tribünlerin coşkun akan selini

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...