19 Mayıs 2011 10:20

‘AKP’nin mumu 12 Haziran’da sönecek’

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku bağımsız milletvekili adayları seçim çalışmalarını hızlandırarak sürdürüyor. Blok adayları gittikleri her yerde halkın büyük ilgisiyle karşılanırken polisin hedef gözeterek gaz bombasıyla ayağından yaraladığı Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Ayla Akat Ata, seçim bö

‘AKP’nin mumu 12 Haziran’da sönecek’
Paylaş

Blokun Batman Adayı Ayla Akat Ata, Batman’da görkemli bir şekilde karşılandı. Yavuz Selim Mahallesi’nde seçim bürosunun açılışında konuşan Ata “12 Haziranda bu halkın vereceği mesaj çok daha güçlü olacaktır diye konuştu.

ELÇİ 3 BÜRO AÇTI

Blokun Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Şerafettin Elçi, seçim bölgesi olan Yenişehir’de 3 ayrı seçim bürosu açtı.
Van’da Blokun Bağımsız Adaylarından Özdal Üçer için BDP Erciş İlçe Örgütü dayanışma yemeği verdi. Blokun Iğdır Adayı Pervin Buldan, Tuzluca’da halkı ve esnafı ziyaret etti. Buldan, esnaftan destek sözü aldı. Pirli köyünde yüzlerce köylü tarafından karşılanan Buldan, “AKP’yi burada bitirmek zorundayız. AKP’nin zulmüne ve baskısına artık yeter diyoruz” dedi. Blok’un Ardahan Bağımsız Milletvekili Adayı Yüksel Avşar, Göle ilçesine bağlı köylere ziyaretlerini sürdürüyor. Köylerde ilgiyle karşılanan Avşar, Yeniköy’e geçtiği sırada konvoyu taşlı saldırıya uğradı. Daha sonra araya giren köylülerin özür dilemesi ile gerginlik yatıştı. Antep’te Blok Adayı Akın Birdal ile blok bileşeni parti temsilcileri KESK’i ziyaret etti. KESK Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Ömer Faruk Koç, kamu emekçilerinin sıkıntıları hakkında bilgi verirdi. Güvencesiz çalışmanın ortadan kaldırılması, sözleşmelilerin kadroya alınması gerektiğini belirten Birdal, AKP döneminde bu sıkıntıların daha çok arttığını söyledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ankara Keçiören’de coşkulu büro açılışı

SONRAKİ HABER

Sorunun arkasından dolanıyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...