07 Ağustos 2013 18:10

Valilik önündeki eylemi bir tek vali görmüyor!

GAZİANTEP’te aylar önce iflas erteleme isteyerek, ev sahibi olma hayali kuran aileleri mağdur eden Uğur İnşaat’a tepkiler devam ediyor. Valilik önünde oturma eylemi yapan iki mağdur, sadece az sıklıkla su içiyor, yemek yemiyor.On aydan beri seslerinin duyulması için eylem yaptıklarını belirten Abdulkadir Öztorun, “Meclise kadar

Valilik önündeki eylemi  bir tek vali görmüyor!
Paylaş

On aydan beri seslerinin duyulması için eylem yaptıklarını belirten Abdulkadir Öztorun, “Meclise kadar gittik. Antep’te bakana kadar birçok kişiyle görüştük. Hepsi yardımcı olacağını, mağduriyetinizin giderileceğini taahhüt ettiler. Ama sözlerinde durmadılar” diye konuştu. “Hükümet yetkilileri şu kadar kişiyi ev sahibi yaptık diyerek övünüyor” diyen Öztorun, “Madem öyleyse biz niye mağdur ediliyoruz?​” diye sordu. İnşaat şirketlerinin yıllardır insanları mağdur ettiğine dikkat çeken Öztorun, “Milletvekilleri bu mağduriyetlerin yaşanmaması için yasalar çıkarması gerek. Ama ne bir kanun, ne bir düzenleme yapılıyor” diyor.

VALİ YÜZLERİNE BAKMIYOR

Fatih Sultan Taşdemir de “Başbakan diyor ki, ‘Fakiri zengine yedirtmeyeceğim. Benim valilerim oturmayacak. Devamlı çalışacak, halkının yanında olacak.’ Hani burada biz mağduruz iki gündür burada yemek yemiyoruz. Aç susuzuz buradayız vali de yanımızdan geçiyoruz. Bizi görmüyor” sözleriyle tepkisini dile getirdi. (Gaziantep/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Endüstriyel miras özel hastane için yıkıldı

SONRAKİ HABER

Esin Uluşan kazandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...