07 Ağustos 2013 16:58

Eşitsizliklerin kalktığı bayramlar dileğiyle...

HALKLARIN Demokratik Kongresi Yürütme Kurulu yaptığı yazılı açıklama ile halkın Ramazan Bayramı’nı kutladı.Savaşların, katliamların, işsizliğin, açlığın, yoksulluğun artarak devam ettiği bir Ramazan Bayramı’na daha girildiği vurgulanan açıklamada, “Ramazan ayı boyunca da haksızlıklar ve adaletsizlikler azalamadı, art

Eşitsizliklerin kalktığı bayramlar dileğiyle...
Paylaş

HALKLARIN Demokratik Kongresi Yürütme Kurulu yaptığı yazılı açıklama ile halkın Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Savaşların, katliamların, işsizliğin, açlığın, yoksulluğun artarak devam ettiği bir Ramazan Bayramı’na daha girildiği vurgulanan açıklamada, “Ramazan ayı boyunca da haksızlıklar ve adaletsizlikler azalamadı, artarak devam etti. Ramazan ayı boyunca katliamlar dinmedi. Suriye’de, Rojava’da, Mısır’da katliamlar sürüyor” denildi.
Ramazan Bayramı’nda mazlum halkların yanında olacaklarının belirtildiği açıklamada şöyle denildi ; “Ezenin ve ezilenin olmadığı, her türlü eşitsizliklerin yeryüzünden silindiği, her dinden, her inançtan, her ulustan, her dilden her kültürden insanların eşit, özgür ve kardeşçe yaşadığı, sınırların ve ayrılıkların yok olduğu bayramlar yaşamak dileğiyle, Ramazan Bayramı’nı Kutluyoruz.” (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Kadın cinayetine müebbet

SONRAKİ HABER

Bayramda yollara dikkat

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...