07 Ağustos 2013 15:59

Medyada istifalar ve işten atmalar sürüyor

Gezi Direnişi sırasında ve sonrasında gazetecilerin işinden ayrılmak zorunda kalmasıyla devam eden süreç hız kesmiyor. İşine son verilen gazetecilere yenileri ekleniyor.35 yıldır Milliyet’te çalışan ve 8 Temmuz’da eski Yayın Yönetmeni Derya Sazak tarafından görevinden alınan ancak yazarlık yapacağı bildirilen Cem Şengül&rsq

Medyada istifalar ve işten atmalar sürüyor
Paylaş

35 yıldır Milliyet’te çalışan ve 8 Temmuz’da eski Yayın Yönetmeni Derya Sazak tarafından görevinden alınan ancak yazarlık yapacağı bildirilen Cem Şengül’ün de Milliyet ile ilişkisi kesildi. Gazete yönetiminin tasarruf gerekçesiyle Şengül’le ilişiğini kesmesi şaşkınlık yarattı.
Gazete, geçtiğimiz hafta da Can Dündar’ın işine son vermişti.

KANAL 24’TE TEPKİ İSTİFASI

Yaklaşık 2,5 yıldır hem kreatif editör, hem de haber programları koordinatörü olarak görev yapan deneyimli gazeteci Bengü Şap, Kanal 24'ten istifa etti.
Şap, istifa kararını Yiğit Bulut'un ayrılmasından sonra kanaldaki yeni görevlendirmeler ve yapılandırmaya tepki olarak aldı.
Mesleğe 1993 yılında Dünya gazetesinde başlayan Bengü Şap, Kanal 6, Kanaltürk ve Habertürk'te editör olarak görev yapmış, Akif Beki'nin genel yayın yönetmenliği döneminde Kanal 24'e transfer olmuştu.
(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ekşisözlük sahibi ve yazarlarına hapis istemi!

SONRAKİ HABER

RTÜK’ten Erol’a ağır ceza

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...