07 Ağustos 2013 15:37

Şam’da bombalı saldırılar: 24 ölü

Şam kırsalındaki Ceramana kentine, önceki akşam, iftara yakın, büyük miktarda patlayıcı yerleştirilen bombalı bir araçla saldırı düzenlendi.Emniyet Müdürlüğünden bir kaynak yaptığı açıklamada; saldırganların Siyuf Meydanı ile Hızır Caddesi arasında yaya ve trafiğinin yoğun olduğu bir yerde gerçekleştirdi

Şam’da bombalı saldırılar: 24 ölü
Paylaş

Emniyet Müdürlüğünden bir kaynak yaptığı açıklamada; saldırganların Siyuf Meydanı ile Hızır Caddesi arasında yaya ve trafiğinin yoğun olduğu bir yerde gerçekleştirdikleri bombalı eylem neticesinde aralarında 3 çocuk ve bir çok kadının bulunduğu 18 kişinin öldüğünü, 56 kişinin de yaralandığını aktardı. Kaynak, yaralıların tümünün hastaneye kaldırıldıklarını ifade ederken, bir kısmının durumunun ağır olduğunu ifade etti.

Suyuf Meydanı geçen ayın 25’inde yine büyük bir bombalı eyleme tanık olmuş, 10 kişinin öldüğü saldırıda onlarca kişi yaralanmıştı.

KATANA’DA LİSE YAKINLARINDA BOMBALI EYLEM

Öte yandan Şam kırsalının güneybatı kırsalına düşen Katana Kasabasında Baas Lisesi yakınlarında yerleştirilen bir bomba düzeneği patladı. Emniyet Müdürlüğünden bir kaynak, bombalı saldırı neticesinde 6 kişinin öldüğünü, 4 kişinin yaralandığını, patlama yerinde maddi hasarın olduğunu aktardı. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Şimdi kamp zamanı

SONRAKİ HABER

Obama’nın hayal kırıklığı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...