05 Ağustos 2013 19:01

Karşıyaka’da Taş Heykel Sempozyumu

KARŞIYAKA Belediyesi “Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu”nun 2 .sini gerçekleştiriyor. 10 ülkeden 12 heykeltıraşın katılacağı sempozyumda yapılacak heykeller Karşıyaka’nın meydanlarını süsleyecek.14 Ağustos-6 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek sempozyuma Yunanistan, Romanya, İspanya, İtalya, Arnavutluk, Avustralya

Karşıyaka’da Taş Heykel Sempozyumu
Paylaş

14 Ağustos-6 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek sempozyuma Yunanistan, Romanya, İspanya, İtalya, Arnavutluk, Avustralya, Kore, Tayvan, Fransa ve Türkiye’den bu güne kadar yaptıkları eserler ile birçok ödül almış heykeltıraşlar katılacak. Mavişehir Şehitler Parkı’nın yanındaki alanda yapılacak çalışma vatandaşların izlemesine de açık olacak. Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde öğretim görevlisi Yar. Doç. Dr. Canan Sönmezdağ Zöngür başkanlığında hazırlanan programda Karşıyaka’ya gelecek olan heykeltıraşlara İzmir ve çevresindeki doğal güzellikler de gezdirilecek.

KATILIMCI HEYKELTIRAŞLAR

Antonis Myradias (Yunanistan), Canan Sönmezdağ Zöngür (Türkiye), Chifu Panaite (Romanya), Gemma Dominguez Guerra (İspanya), Ebru Akinci (Türkiye), Francesco Panceri (Italya), Genti Tavanxhiu (Arnavutluk), Renate Verbrugge (Avustralya), So Dong Choe (Kore), Varol Topaç (Türkiye), Wu Ming Sheng (Tayvan), Dimitri Ion Serban (Fransa) (KÜLTÜR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Patrona zaten her daim tatil

SONRAKİ HABER

Kılıçdaroğlu memleketine gidiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...