05 Ağustos 2013 18:28

Tek Gıda-İş’te yeni yönetim

TEK GIDA-İŞ’te yapılan Olağanüstü Genel Kurulda yönetim değişti.Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulda Mustafa Türkel yeniden genel başkan seçildi. Çaykur grevi sonrasında üç yönetim kurulu üyesinin sendika Başkanı Mustafa Türkel’in istifasını i

Tek Gıda-İş’te yeni yönetim
Paylaş

Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulda Mustafa Türkel yeniden genel başkan seçildi. Çaykur grevi sonrasında üç yönetim kurulu üyesinin sendika Başkanı Mustafa Türkel’in istifasını istemesiyle başlayan sürecin sonunda yapılan Olağanüstü Genel Kurulda Mustafa Türkel ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Akyürek, yeniden yönetime seçildi.

Yapılan Genel Kurulda Mustafa Türkel genel başkan, Mustafa Akyürek genel sekreter, Arslan Şirin genel mali sekreter, İbrahim Ören genel teşkilat sekreteri ve Kemal Köse genel eğitim sekreteri oldu.

Kongrede konuşan Mustafa Türkel, sancılı sürecin kaynağı olarak gösterilen Çaykur’a değinerek, beş yıldır verilen mücadelenin yenilenmiş bir sendika yönetimiyle bundan sonra çok daha güçlü şekilde verileceğini söyledi. Türk-İş’e de ilişkin eleştirilerde bulunan Türkel, konfederasyonun tekrar işçinin hakkını savunan bir yapıya kavuşturulması için tüm emek örgütleriyle ortak mücadele örülmesini istedi.  (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Real’e yeni Ronaldo

SONRAKİ HABER

İşyerlerinde kreş yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...