05 Ağustos 2013 10:53

İzmir'de trafik kazası: 24 işçi yaralandı

İzmir-Aydın otoyolundaki trafik kazasında kazada 25 kişi yaralandı. Ambulans helikopterin de desteğiyle taşınan yaralılar, çeşitle hastanelerde tedavi altına alındı.Kaza, saat 08.00 sıralarında Torbalı ilçesi ayrımı yakınlarında meydana geldi. Arif K.’nin kullandığı, içinde domates tarlasına çalışmaya giden işçilerin bulun

İzmir'de trafik kazası: 24 işçi yaralandı
Paylaş

İzmir-Aydın otoyolundaki trafik kazasında kazada 25 kişi yaralandı. Ambulans helikopterin de desteğiyle taşınan yaralılar, çeşitle hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Torbalı ilçesi ayrımı yakınlarında meydana geldi. Arif K.’nin kullandığı, içinde domates tarlasına çalışmaya giden işçilerin bulunduğu 09 UR 158 plakalı minibüs, yol kenarındaki bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Şoför Arif K. ve 24 işçi yaralandı. Kazanın ardından otoyolda can pazarı yaşanırken çok sayıda sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ambulans helikopter de durumu ağır olan beş yaralıyı çeşitli hastanelere ulaştırdı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İzmir/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Birbirinizden farkınız yok

SONRAKİ HABER

Ünlülere uyuşturucu gözaltısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...