04 Ağustos 2013 16:56

‘İnternet aşkları daha istikrarlı’

SANAL ortam sayesinde, dünyanın her yerinden milyonlarca insan tanışıyor, arkadaşlık ediyor, hatta ilişkilerini daha da ileri seviyeye taşıyarak evlenmeyi tercih ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılan bir internet anketi de bu eğilimi doğrular nitelikte. 2005-2012 yılları arasında evlenen 20 bin kişinin görüşleri alınarak yapılan anket, son yıl

‘İnternet aşkları daha istikrarlı’
Paylaş

SANAL ortam sayesinde, dünyanın her yerinden milyonlarca insan tanışıyor, arkadaşlık ediyor, hatta ilişkilerini daha da ileri seviyeye taşıyarak evlenmeyi tercih ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılan bir internet anketi de bu eğilimi doğrular nitelikte. 2005-2012 yılları arasında evlenen 20 bin kişinin görüşleri alınarak yapılan anket, son yıllarda sanal ortamda tanışıp, evlenenlerin sayısında ciddi bir artış olduğunu ortaya koydu. Anketin sonuçlarına göre, yaşları 30 ila 49 arasında değişen her üç çiftten biri internette tanışmış.

Anketin sonuçlarına göre, çiftlerin ne şekilde tanıştığı ilişkilerinin istikrarını da etkiliyor.
Zira anket, internette tanışan çiftlerin normal yollarla tanışanlara kıyasla hem ilişkilerinde daha mutlu olduğunu, hem de daha nadiren boşandığını ortaya koydu.
(DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Ücretlerini alamayan işçiler şeflerini alıkoydu

SONRAKİ HABER

Her yer Kazdağı her yer direniş!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...