18 Mayıs 2011 10:49

Kürtlere ne anlatacaklar?

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında bölge illerine de gideceklerini belirterek, “Cuma günü Van’da cumartesi günü de Hakkari’de millet ile buluşacağız. Bütün oyunları halka anlatacağız” dedi.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de 6 Haziranda Diyarbakır’a giderek, seçim &

Kürtlere ne anlatacaklar?
Paylaş

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında bölge illerine de gideceklerini belirterek, “Cuma günü Van’da cumartesi günü de Hakkari’de millet ile buluşacağız. Bütün oyunları halka anlatacağız” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de 6 Haziranda Diyarbakır’a giderek, seçim çalışması yürüteceğini açıkladı. Bahçeli, basın mensuplarının “Diyarbakır’da farklı mesajınız olacak mı?​” sorusuna, “Biz her zaman ‘aynı türküyü’ söylüyoruz. Ankara’da ne söylüyorsam orada da onu söyleyeceğim” yanıtını verdi Bahçeli, Diyarbakır gezisinde miting mi, salon toplantısı mı yapılacağını henüz kararlaştırmadıklarını belirterek, “Teşkilatlarımızla konuyu değerlendireceğiz ve nasıl bir toplantı yapacağımıza karar vereceğiz” dedi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Afrika’da kolera salgını

SONRAKİ HABER

Devlet eve gaz bombası atmaktan mahkum oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...