31 Temmuz 2013 17:56

Bir biletle, tüm Avrupa!

Tek bir tren biletiyle tüm Avrupa’yı gezmenizi sağlayan Inter-Rail, her geçen yıl daha da popüler hale geliyor. Inter-Rail konusunda tek Türkçe gezi rehberi olan Sırt Çantamda Avrupa, yolun başında olanlar için ideal bir kaynak.Inter-Rail, hemen hemen her gencin rüyalarını süsleyen bir macera. Geçmişi çok eskil

Bir biletle, tüm Avrupa!
Paylaş

Tek bir tren biletiyle tüm Avrupa’yı gezmenizi sağlayan Inter-Rail, her geçen yıl daha da popüler hale geliyor. Inter-Rail konusunda tek Türkçe gezi rehberi olan Sırt Çantamda Avrupa, yolun başında olanlar için ideal bir kaynak.
Inter-Rail, hemen hemen her gencin rüyalarını süsleyen bir macera. Geçmişi çok eskilere dayanan ve tek bir biletle Avrupa’daki tüm trenleri ücretsiz bir şekilde kullanmayı sağlayan Inter-Rail, Türkiye’deki gençler arasında da her geçen yıl daha da popüler hale geliyor.
Sırtına çantayı alıp uzun bir maceraya atılma fikri oldukça çekici olsa da çoğu genç için bu fikir bir “rüya” olmanın ötesine geçemiyor. Bu rüyanın maceraya dönüşmesi için çoğu genç yeterli cesareti bulamıyor.
“Aslında her şey o kadar da zor değil.” diyor Sırt Çantamda Avrupa kitabının yazarı Barış Bakır. “Sadece bir bilet, bir sırt çantası, mütevazı bir seyahat bütçesi ve hayalleriniz yola çıkmanız için yeterli.”
Ekin Görsel Yayıncılık tarafından yayımlanan kitap, ilk defa Inter-Rail ile yurt dışına çıkacak gençlerin akıllarındaki tüm soruları cevaplıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Balınak: Munzur’u kirletmesinler

SONRAKİ HABER

‘Yazılarım yayınlanmıyor’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...