18 Mayıs 2011 07:09

MHP’den kaset açıklaması

Bir İnternet sitesinde yayınlanan metinde Bahçeli’nin 6 kurmayının daha kaseti olduğu iddiasına, partiden açıklama geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, bir İnternet sitesinde dün gece yayınlanan, aralarında kendisinin de olduğu 6 isimle ilgili iddiayı, “Bu ağır bir iftira yasal yollara başvuracağız” şeklinde değerlen

MHP’den kaset açıklaması
Paylaş

Bir İnternet sitesinde yayınlanan metinde Bahçeli’nin 6 kurmayının daha kaseti olduğu iddiasına, partiden açıklama geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, bir İnternet sitesinde dün gece yayınlanan, aralarında kendisinin de olduğu 6 isimle ilgili iddiayı, “Bu ağır bir iftira yasal yollara başvuracağız” şeklinde değerlendirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici de, hakkında bazı İnternet sitelerinde yer alan iddiaların “komplo” olduğunu savunarak, istifayı düşünmediğini söyledi.

Ekici, yaptığı açıklamada, bazı İnternet sitelerinde yer alan iddiaların sonuna kadar takipçisi olacağını, yasal hakkını arayacağını belirtti.

İddiaların gerçeği yansıtmadığını savunan Ekici, “Alnım açık. Yüzüm ak. Bu bana yapılmış bir komplodur. İstifa etmeyi düşünmüyorum” dedi. (ANKARA

ÖNCEKİ HABER

Polis gaz bombalarıyla çocukları vuruyor

SONRAKİ HABER

1 Mayıs'ı Kürtçe kutlamak yasak!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...