30 Temmuz 2013 22:53

Urfa'daki gözaltılara gizlilik kararı

Urfa'da gözaltına alınan 7 kişiden Emine İlbaş da serbest bırakılırken, Ceylanpınar ilçesinden gözaltına alınan 4 kişi için ise "gizlilik kararı" alındığı öğrenildi. Urfa'da Atatürk Bulvarı'nda dün gece gezerken gözaltına alınan Yavuz Selim Karaoğlan, Mustafa Taş'tan sonra Emine İlbaş&#

Urfa'daki gözaltılara gizlilik kararı
Paylaş
Urfa'da gözaltına alınan 7 kişiden Emine İlbaş da serbest bırakılırken, Ceylanpınar ilçesinden gözaltına alınan 4 kişi için ise "gizlilik kararı" alındığı öğrenildi.
 
Urfa'da Atatürk Bulvarı'nda dün gece gezerken gözaltına alınan Yavuz Selim Karaoğlan, Mustafa Taş'tan sonra Emine İlbaş'ın da ailesine teslim edildiği öğrenildi. 3 gencin "Örgüte eleman kazandırmak" iddiası ile gözaltına alındıkları öğrenildi.
 
Ceylanpınar ilçesinde gözaltına alınan Mehmet Yılmaz, Fazilet Kaya, Nebi Dağtekin ve Murat Dağtekin ise Urfa Emniyet Müdürlüğü'nde tutuluyor. Avukat Faruk Yaygın'dan alınan bilgiye göre, gençlerin dosyasına "gizlilik kararı" konduğu ve avukat görüşü için 24 saatin geçmesinin beklendiği öğrenildi. (Urfa/DİHA)
ÖNCEKİ HABER

Serêkaniye çevresinde yoğun silah sesleri

SONRAKİ HABER

Hatay’daki orman yangını 2 ayrı noktada sürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...