29 Temmuz 2013 15:30

Moskova derbisi CSKA Moskova’nın

RUSYA Premier Ligi 3. haftasında CSKA Moskova deplasmanda Lokomotiv Moskova’yı 2-1 yenerek derbide gülen taraf oldu. Karşılaşmanın 19. dakikasında serbest vuruş kullanan CSKA Moskova, Keisuke Honda ile öne geçti. Lokomotiv Moskova maçın 73. dakikasında kazanılan penaltı ile durumu eşitleme yansını yakaladı ancak Aleksandr Samedov’un vuruşunu

Moskova derbisi CSKA Moskova’nın
Paylaş

RUSYA Premier Ligi 3. haftasında CSKA Moskova deplasmanda Lokomotiv Moskova’yı 2-1 yenerek derbide gülen taraf oldu. Karşılaşmanın 19. dakikasında serbest vuruş kullanan CSKA Moskova, Keisuke Honda ile öne geçti. Lokomotiv Moskova maçın 73. dakikasında kazanılan penaltı ile durumu eşitleme yansını yakaladı ancak Aleksandr Samedov’un vuruşunu İgor Akinfeev kurtarmayı başardı. Maçın 75. dakikasında önemli bir pozisyon yakalayan Lokomotiv Moskova bu kez Dmitriy Tarasov ile eşitliği sağladı. Son on dakikaya girilirken 82. dakikada yaşanan karambol pozisyonda Ahmed Musa ile CSKA Moskova öne geçti ve karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.
Üç haftada 7 puan toplayan CSKA Moskova 3. sırada, dört puanda kalan Lokomotiv Moskova ise 5. sırada yer alıyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ormanlar yanıyor maliye seyrediyor

SONRAKİ HABER

UEFA’da yeni kararlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...