29 Temmuz 2013 14:23

Tecavüze direnen kadın öldürüldü

İzmir’in Menderes ilçesinde 44 yaşındaki Nurgül Erbaş kendisine tecavüz etmek isteyen 27 yaşındaki F.G’ye direnince av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldü. Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalanan F.G’nin, daha önce de tecavüze yeltendiği için ailesiyle birlikte mahallelerini terk ederek İstanbul&

Tecavüze direnen kadın öldürüldü
Paylaş

İzmir’in Menderes ilçesinde 44 yaşındaki Nurgül Erbaş kendisine tecavüz etmek isteyen 27 yaşındaki F.G’ye direnince av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldü. Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalanan F.G’nin, daha önce de tecavüze yeltendiği için ailesiyle birlikte mahallelerini terk ederek İstanbul’a taşındığı öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Barbaros Mahallesi Gümüldür yolu üzerindeki boş arsada meydana geldi. İddiaya göre sebze toplamak için tarlasına giden Erbaş’ın yolunu kesen F.G. silah zoruyla tecavüz etmek istedi. Erbaş tecavüze karşı direnince, F.G, tarafından av tüfeğiyle başından vuruldu. Kanlar içinde yığılan Erbaş’a tecavüz etmek isteyen F.G. yoldan geçenleri görüp korkarak uzaklaştı. Katilin kullandığı av tüfeği, olay yerinden 100 metre ileride bulundu. Araştırmalar sonucu, Nurgül Erbaş’ı öldüren kişinin F.G. olduğu tespit edildi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bir ihbar üzerine de zanlıyı saklandığı evde yakaladı. Erbaş’ı öldürdüğünü kabul eden F.G’nin, tecavüz konusunda konuşmadığı belirtildi. Daha önce de bir kadına tecavüz etmek istediği ve bu olayın ardından üç yıl önce ailesiyle birlikte mahallelerini bırakıp İstanbul’a taşındıkları öğrenildi. İki suçtan sabıkası bulunan F.G’nin, üç gün önce Menderes’e geldiği belirtildi. (İZMİR)

ÖNCEKİ HABER

KESK'in talepleri ve eylem planı hazır

SONRAKİ HABER

Direniş bilançosu: 8 bin 163 kişi yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...