29 Temmuz 2013 12:51

Uzunçayır Baraj Gölü'ne düşen iki gencin cesedi bulundu

Dersim'de sabah erken saatlerde Uzunçayır Baraj Gölü'ne düşen iki gencin cesedi İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile dalgıçlar tarafından gölden çıkarıldı.Dersim'de sabah erken saatlerde Uzunçayır Baraj Gölü'ne düşen iki gencin cesedi İl Afet ve Acil Durum Müdür

Uzunçayır Baraj Gölü'ne düşen iki gencin cesedi bulundu
Paylaş

Dersim'de sabah erken saatlerde Uzunçayır Baraj Gölü'ne düşen iki gencin cesedi İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile dalgıçlar tarafından gölden çıkarıldı.

Dersim'de sabah erken saatlerde Uzunçayır Baraj Gölü'ne düşen iki gencin cesedi İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile dalgıçlar tarafından gölden çıkarıldı. Edinilen bilgilere göre, 13. Munzur Kültür ve Doğa Festivali'ne katılmak için il dışından gelen Gökhan Kılıç (25) ile Kenan Eren (27) kent merkezindeki Mavi Köprü civarında bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu her iki genç, dengesini kaybederek baraj gölüne düştü. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine göle polis ve arama kurtarma ekipleri ile ambulanslar sevk edildi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile dalgıçlar, baraj gölüne düşen gençleri kurtarmak için botla arama kurtarma çalışması başlattı. Ekiplerin çalışması sonucu iki gencin cansız bedeni üç saat sonra gölden çıkarıldı. Cesetlerin çıkarılması esnasında gençlerin yakınları ile bazı yurttaşlar gözyaşlarını tutamadı. Cesetler ambulanslarla Dersim Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DERSİM)

ÖNCEKİ HABER

Irak’ta bombalı saldırılar: 60 kişi öldü

SONRAKİ HABER

Munzur için binler yürüdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...